Locatie en omgeving

Locatie

Ons groepsgebouw ligt in het Asserbos aan een onverharde zijweg (Joh. Hoflaan) het bos in vanaf de Beilerstraat (tegenover/tussen Oosterhout- en Bosstraat) op een afgesloten terrein met de scouting groep de Zwervers.

Omgeving

Het Asserbos is een mooi ruim bos en in de omgeving vind je veel natuur en ruimte. In het Asserbos bevinden zich een grote kinderboerderij, subtropisch zwembad (de Bonte Wever) en sportterreinen. Het bos ligt tegen het centrum aan en daar zijn verspreid supermarkten als Albert Heijn, City Spar, Dirk en Jumbo aanwezig. In het centrum zijn verder veel winkels, cafés en restaurants, de Gouverneurstuin en het Drents Museum te vinden. Aan de zuidkant van Assen ligt het TT circuit. Het station is op loopafstand, de afstand naar labelterrein Dwingeloo is 30 km / 22 min met de auto.

Meer over het Asserbos is te vinden op de website van de vrienden van het Asserbos: www.vriendenasserbos.nl

Meer informatie over assen en evenementen in assen zijn te vinden op de website van de VVV: www.ditisassen.nl

Wilt u meer informatie over het huren van ons gebouw? In het submenu is meer informatie te vinden. Bij overige vragen en reserveren kunt u contact opnemen met verhuur@stgeorge.nl. Meld in ieder geval de volgende zaken: groepsgrootte, leeftijdscategorie, groep/organisatie, verblijfsidee (jeugdkamp/introweekend/…), adres en telefoonnummer, gewenste huurperiode.