Locatie

Ons groepsgebouw ligt in het Asserbos aan een onverharde zijweg (Joh. Hoflaan) het bos in vanaf de Beilerstraat (tegenover/tussen Oosterhout- en Bosstraat) op een afgesloten terrein met de ZwerversgroepzwerversDefinition: Zwervers Assen is de scoutinggroep die op hetzelfde terein zit als wij (St. George). Scoutinggroep De Zwervers is van oorsprong een openbare groep, de...
en de OrewoetOrewoetDefinition: Sociëteit Orewoet is de sociëteit voor en door scouts in Assen....

Omgeving

Het Asserbos is een mooi ruim bos en in de omgeving vind je veel natuur en ruimte. In het Asserbos bevinden zich een grote kinderboerderij, subtropisch zwembad en kunstijsbaan (de Bonte Wever) en sportterreinen. Het bos ligt tegen het centrum aan en daar zijn verspreid supermarkten als Albert Heijn XL, Lidl en Jumbo aanwezig. In het centrum zijn verder veel winkels, cafés en restaurants, de Gouverneurstuin en het Drents Museum te vinden. Aan de zuidkant van Assen ligt het TT circuit. Het station is op loopafstand, de afstand naar labelterrein Dwingeloo is 30 km / 22 min met de auto.

Meer over het Asserbos is te vinden op de website van de vrienden van het Asserbos: www.vriendenasserbos.nl

Meer informatie over assen en evenementen in assen zijn te vinden op de website van de VVV: www.ditisassen.nl

Wilt u meer informatie over het huren van ons gebouw? In het submenu is meer informatie te vinden. Bij overige vragen en reserveren kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meld in ieder geval de volgende zaken: groepsgrootte, leeftijdscategorie, groep/organisatie, verblijfsidee (jeugdkamp/introweekend/...), adres en telefoonnummer, gewenste huurperiode.

Beschikbaarheid

Klik hier om onze verhuurkalender in te zien. Er is helaas geen verhuur meer mogelijk als er een definitieve boeking in de agenda staat. Vraagt u vooral naar de mogelijkheden bij andere reserveringen (o.a. opties en 'geen verhuur mogelijk')

Onze eigen activiteiten zijn in de complete agenda te vinden. Tijdens opkomsten wordt het gebouw in overleg tussen de leiding en huurders verdeeld.