Wekelijks zijn er op vrijdag en zaterdag opkomsten, die gehouden worden in het groepsgebouw in het Asserbos. De speltakken houden deze opkomsten gescheiden, zodat de kinderen activiteiten doen met hun leeftijdsgenoten.

Naast de wekelijkse opkomsten worden er gedurende het jaar verschillende kampen gehouden. De duur en het aantal kampen per jaar verschilt per speltak. Een paar keer per jaar is de hele groep bij elkaar voor een activiteit. Bijvoorbeeld op St. Georgedag, dan vliegen de oudste leden over naar de volgende speltak. En bij Scout It Out, waarop Scouting in Assen zich presenteert aan het publiek.

Hieronder staat het meest recente verlag van een activiteit. Meer verslagen zijn hier te vinden.

Poiesz Sponsor Actie 2019

Vandaag start de Poiesz Jeugd Sponsor Actie, de scouts doen al jaren mee aan deze actie. Het levert ze namelijk een goed zakcentje op voor hun zomerkamp in Engeland. Dus dat wordt proberen om zoveel mogelijk boodschappen bij de Poiesz te doen. Want bij elke 10 euro aan boodschappen krijg je 1 Sponsormunt. In elke Poiesz hangen 8 buizen waarin je de munten kan gooien. Onze St.George buis hangt in Baggelhuizen (Het Sticht) daar kan je ze dan meteen ingooien. Als je je boodschappen in een andere Poiesz doet, kan je ons ook steunen. Want de munten kan je ook in het Scouting gebouw inleveren, daar staat namelijk ook een buis waar je ze in kan doen. Dan leveren wij ze in bij "onze" Poiesz. Helpen jullie ons mee? Delen wordt gewaardeerd!

Poiesz 2019