Martzen Akkerman en Marije Kattenwinkel zijn de vertrouwenspersonen bij St. George.
Je kunt bij hen terecht als je bijvoorbeeld met iemand wilt praten over ongewenst gedrag wat je hebt gezien of ervaren. Denk dan bijvoorbeeld aan ongewenste intimiteiten, maar ook ongepaste taal, fysiek of mentaal geweld, machtsmisbruik of pesten. Maar ook als je het gevoel hebt dat er iets ‘niet pluis’ is bij een van de kinderen. Maak je je zorgen over de thuissituatie van een kind? Of is er iets anders waar je de vinger niet op kunt leggen maar wel even vertrouwelijk over wilt praten? De vertrouwenspersonen zijn er voor je.

Je kunt contact opnemen met Martzen en Marije voor concrete en acute gevallen, maar ook om te praten over preventieve maatregelen op het gebied van omgangsvormen, voorlichting en kennisdeling. De vertrouwenspersonen zijn er voor iedereen: voor leiding/bestuur, ouders en leden van St. George. Zij kunnen je indien nodig doorverwijzen naar andere instanties.

Contactgegevens

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoonnummers:

Martzen Akkerman 06-23173265
Marije Kattenwinkel 06-18723541

Wie zijn Martzen en Marije?

Martzen heeft haar eigen bedrijf van waaruit ze ouders en professionals begeleid die de zorg hebben voor jonge kinderen. Dit doet ze middels cursussen, coaching, training en begeleiding. Ze heeft veel ervaring in het werken met jonge kinderen in de kinderopvang en als gezinsbegeleider. Martzen heeft een dochter bij de welpen.

Marije werkt bij de provincie Drenthe. Zij brengt meer dan 25 jaar scoutingervaring met zich mee: is als kind lid geworden van St. George en heeft een aantal jaar leiding gegeven bij de welpen. Ze kent de cultuur van scouting in het algemeen en die van St. George goed. Haar dochter zit bij de bevers.