Artikelindex

Scouting NederlandScouting NederlandDefinition: Scouting Nederland is de nationale scoutingorganisatie van Nederland, met in 2012 ongeveer 85.000 jeugdleden en ongeveer 25.000 vrijwilligers. Er zijn...
is de grootste jeugd- en jongerenorganisatie van Nederland. Scouting zorgt voor een leuke en spannende vrijetijdsbesteding. De vereniging biedt ieder kind een veilige en leerzame speelomgeving en biedt uitdagende activiteiten voor jongeren Scouting Sint George in Assen is aangesloten bij Scouting Nederland. Onze groep heeft ongeveer 90 jeugdleden en 40 vrijwilligers en is van plan verder te groeien.

Ben jij een enthousiaste en daadkrachtige vrijwilliger, op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij je de mogelijkheid krijgt om betekenisvol te zijn voor de ontwikkeling van kinderen? Vind je het leuk om, samen met andere vrijwilligers, iets op te bouwen in je eigen buurt? Ben je bovendien een paar uur in de week of een paar uur in de maand hiervoor beschikbaar, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar:

 


Ben jij een enthousiaste en daadkrachtige vrijwilliger, op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij je de mogelijkheid krijgt om betekenisvol te zijn voor de ontwikkeling van kinderen? Vind je het leuk om, samen met andere vrijwilligers, iets op te bouwen in je eigen buurt? Ben je bovendien een paar uur in de week hiervoor beschikbaar, dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Een enthousiaste leider M/V (vrijwillig)

 

Functieprofiel

Je bent leid(st)er van een groep van 15-25 kinderen en organiseert hiervoor wekelijks Scoutingactiviteiten. Dit zijn activiteiten die zich kenmerken door samenspel en uitdaging met hierin een bijzondere plek voor buitenleven. Activiteiten binnen Scouting zijn veelzijdig en afwisselend. Leidinggeven binnen Scouting vindt plaats in teams van 3 à 5 personen.

 

Wat doet een leid(st)er?

 

Belangrijk:

 • Je onderschrijft de doelstelling en het huishoudelijk reglement van Scouting Nederland.
 • Je bent minimaal 17 jaar of ouder.
 • Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen of kunt deze overleggen.
 • Je bent bereid je voor deze functie in te zetten en ook zelf hierin verder te leren.

 

Inschatting tijdsbelasting:

 • Circa 3 à 4 uur per week (inclusief de overleggen en voorbereidingen).
 • 1 à 2 weekendkampen en het jaarlijkse zomerkamp (week).
 • Beschikbaarheid elke tweede week is ook mogelijk.

 

Wij bieden:

 • Een inspirerende functie waarin je een plezierige en leerzame vrijetijdsbesteding helpt bieden aan kinderen en jongeren.
 • Samenwerking met andere betrokken en enthousiaste vrijwilligers.
 • Het opdoen van veel nieuwe contacten.
 • De mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:Albert Jan (groepsvoorzitter):Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 83244676 of vul het contactformulier in.


Reageren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Albert Jan (groepsvoorzitter):Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 83244676 of vul het contactformulier hieronder in.

Laat je uitdagen!