Naast de bestuursfuncties en personen kennen binnen de vereniging scouting St George nog de volgende functies en commissies die geen onderdeel uit maken van het bestuur maar haar wel ondersteunen.

Leden administratie

Deze functie wordt vervuld door Esther Steen Koopmans: zij houdt zich bezig met de leden mutaties en werkt deze bij in het landelijk systeem van Scouting Nederland. Zij zorgt er tevens voor dat de mutaties worden doorgegeven aan de groepspenningmeester. Daarnaast houdt de leden administratie de (eventuele) wachtlijst bij. Voor contact met leden adminstratie kan u het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. gebruiken. Voor aanmelding bij de groep kunt u het contactformulier gebruiken.

Materiaalmeester

Deze functie wordt vervuld door Norman Wiggers. Hij is verantwoordelijk voor het materiaal van de groep. Hij coördineert de opslag en uitgifte van kampmateriaal. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het onderhoud, reparatie en het signaleren van vervanging van het kampmateriaal.

Activiteitencommissie

Deze commissie bestaat uit de volgende personen: Carina Westen, Elsemarijn Brouwer, Jet Joling- van de Klok. De commissie houdt zich bezig met het organiseren van groepsactiviteiten, zoals de beide St George dagen in het voor- en najaar. Daarnaast coördineren en organiseren ze jaarlijks de Scout it Out.

Notulist van de groepsraad

De notulist van de groepsraad, maakt de notulen van de groepsraad en verspreidt deze onder de leden van de groepsraad.

Vrijwilligers