foto clubgebouw

Ons gebouw in het Asserbos biedt onderdak aan al onze speltakkenspeltakDefinition: Een speltak is de benaming die Scouting Nederland gebruikt om een leeftijdsklasse aan te geven waarin scoutingactiviteiten worden ondernomen. Naast ee...
. Er is een vijftal lokalen voor de speltakken en daarnaast een leidingruimte, een keuken, toiletten en een douche. De afmetingen van deze lokalen zijn te vinden onder verhuur. Op het terrein is een groot speelveld, een mooie kampvuurplaats. Buiten ons eigen terrein is er ook een pionierveld, een "kruispunt" waar spellen gedaan kunnen worden en een groot moeras dat droog staat in de zomer (en dienst doet als ijsbaan in de winter). Aan de zijde van de fietsenrekken is het gehele terrein betegeld. Zie ook de foto's van het gebouw en de omgeving. Elke week houden we hier onze opkomstenopkomstDefinition: De Opkomst is het, meestal wekelijks, moment dat een speltak samenkomt. Tijdens een opkomst start met een opening waarna het programma varieert, een o...
. Daarnaast wordt het gebouw ook verhuurd aan groepen die overwegend uit jongeren bestaan.

Onze accomodatie is geschikt voor groepen tot zo'n 50 slapers, waarbij iedereen zijn eigen slaapspullen mee dient te nemen. Het troepgebouw wordt ook verhuurd tijdens onze eigen activiteiten, maar dan is het gebruik van lokalen uiteraard in goed overleg tussen de groep en de huurder.

Wilt u meer informatie over het huren van ons gebouw? In het submenu is meer informatie te vinden. Bij overige vragen en reserveren kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meld in ieder geval de volgende zaken: groepsgrootte, leeftijdscategorie, groep/organisatie, verblijfsidee (jeugdkamp/introweekend/...), adres en telefoonnummer, gewenste huurperiode.

Beschikbaarheid

Klik hier om onze verhuurkalender in te zien. Er is helaas geen verhuur meer mogelijk als er een definitieve boeking in de agenda staat. Vraagt u vooral naar de mogelijkheden bij andere reserveringen (o.a. opties en 'geen verhuur mogelijk')

Onze eigen activiteiten zijn in de complete agenda te vinden. Tijdens opkomsten wordt het gebouw in overleg tussen de leiding en huurders verdeeld.

Locatie