Leidingweekend 2019

Dit weekend vond het jaarlijkse leidingweekend plaats. Het thema was dit jaar 'sociale veiligheid'. Nieuw was dit jaar de introductie van de 'St George leidingweekend wisselbokaal'. Door middel van verschillende opdrachten konden de leidingteams punten verzamelen. Natuurlijk hadden deze opdrachten te maken met het thema. De spannende strijd werd gewonnen door het leidingteam van de Indus! De wisselbeker is dus een jaar lang te bewonderen in het welpenlokaal.
Het was een bijzonder gezellig weekend, met een geweldige groep! Op naar volgend jaar!

leidingbokaal 2019 Leidingweekend 2019 1 Leidingweekend 2019 3

JOTA toren 2018

Ook dit jaar hebben we samen met de zwervers weer een JOTA/JOTI georganiseerd. Daarbij hoort natuurlijk ook een toren, dit jaar was het ontwerp de grote uitdaging en dan vooral de manier waarop deze omhoog ging.

 

Jota toren bouwen

De afgelopen weekenden hebben stamleden en de explorers samen geknoopt aan de JOTA toren. Het ultime moment tot nu toe is het hijsen, een timelaps hiervan is hieronder te zien.

"Jotatoren-update 10#: hij staat🙌🏻!! We zijn trots!! Maar zijn er nog niet...volgende stap is om de antennes vast te maken in de kleine 3poot (van 6m) en die omhoog te hijsen dmv katrollen en hijslijnen🤙🏻!! Voor die die benieuwd is of hij hoger is dan vorig jaar?!?!...JA"

Nieuwjaarsbijeenkomst 2017

Op 7 januari heeft is er een Nieuwjaarbijeenkomst georganiseerd. Het programma bestond onderander uit een levend ganzenbord langs verschillende posten. Hieronder staan een paar foto's van de activiteit.