Het zal de meeste leden niet zijn ontgaan, een groot deel van de leiding was afgelopen weekend niet bij de opkomsten van hun speltak. Deze leiding was met de Stam mee op weekendkamp in Eelde.

Het weekend kamp was een ware reis door de tijd. Vrijdag avond in de eighties hebben we van alles gecreëerd: knuffels van sokken, BBQ’s van blikken en sierraden van touwtjes. Zaterdag ochtend stond een ladder competitie in nighties thema op het programma, afgesloten met een supersoker eindspel. ’s Middags hebben we een handelsspel gedaan om aan materiaal en ingrediënten te komen voor een cake in een Dutchoven. De tijd die de ingrediënten in de Dutchoven nodig hadden om een cake te worden, is opgevuld met een quiz over eten en happen naar koekjes, kaas en groente. ’s Avonds zijn een aantal VHS banden uit de kast getrokken waarmee alle grote TV-quizzen uit de nighties herhaald zijn. Op zondag morgen is zijn we tijdens de tocht chronologisch door de Zero’s gereisd waarbij de onze kennis van de actualiteiten werd getest.

Gelukkig werkte de moderne techniek gedurende het grootste deel van het kamp en heeft Bas het onderstaande filmpje kunnen maken.