Van zaterdag 8 tot en met vrijdag 14 augustus is het de Orion welpen gelukt landen over de hele wereld te bezoeken en hiervan een mooi reisverslag te maken. Hieronder staat een stukje weergegeven.

Zaterdag 8 augustus

Op zaterdag gingen we naar Japan. We hebben gespeeld met het zwaart, met de windgong en met pakken gesumoworsteld. s' Avonds hebben we gezongen bij het kampvuur en gingen we slaapzak worstelen.

Zondag 9 augustus

Vandaag zijn we naar de USA. Hier heb ik met Leanne en Nova een wolkenkrabber gemaakt met spekjes, dat was heel leuk. Ik slaap in de tent met Marc, Sander, Bart en met Leanne. Ben nog nooit niet in de tent geweest.

Maandag 10 Augustus

We hebben vandaag een HIKE gelopen en dat was heel leuk maar ook vermoeiend en we hebben een Dommeling geholpen, die op een ladder stond ze was bang voor een spinnetje.

We zijn in Australie we hebben een tocht gelopen we moesten domeling helpen ze zag een spin van 1 cm en ze was bang. Ze ging op een ladder en kon daar niet meer af ds we hebben geholpen om er af te komen en we hebben in het bos gespeeld.

Dinsdag 11 Augustus

We waren in antartica we gingne estafette doen het was heel leuk de meisjes hadden gewonnen. We gingen bijlen maken toen we in antartica waren, ijs bijlen hele mooie bijlen

Donderdag 14 Augustus

Het was vandaag een leuke dag we gingen iest heel leuks knutselen.