Jeugdleden Scouting St. George in actie voor nieuwe tenten

Vanaf 17 september gaan de jongens en meiden van scouting St. George op pad om scoutingloten te verkopen. Met de opbrengst hopen ze een aantal tenten te kunnen vervangen die tijdens het Pinksterkamp in 2019 kapot zijn gewaaid.

Op vrijdagavond 17 september en zaterdag 18 september gaan de speltakken elk in een Asser wijk met hun leiding de deuren langs. In de week daarna mogen de kinderen ook loten verkopen aan familie, buren en op school.

Nieuw dit jaar is het gebruik van een QR-code. Met de code kan iedereen eenvoudig en veilig loten kopen. Op deze manier hoeven de kinderen niet met veel geld over straat en kan iedereen die geen kleingeld in huis heeft de scouts toch ondersteunen.

NL Doet 15 & 16 maart 2019

Beste ouders, verzorgers, leden en andere vrijwilligers of kennissen,

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart is het NL doet. Scouting St. George wil op deze dag onder andere het sanitair opknappen maar er zijn nog vele andere klussen waar we extra handen voor nodig hebben. We gaan dan van alles doen zoals: De deuren schilderen, de omliggende sloten schoonmaken, de kampvuurkuil goed opruimen, de gehele keuken schoonmaken en de stoep ophogen. Lijkt het je leuk om te helpen? Meld je aan via de site van NL doet. Geef even aan wanneer je tijd hebt om te komen helpen. Een gedeelte van de dag kan natuurlijk ook. Maar als je nog op een ander moment tijd hebt, laat het dan even weten. Iedereen is welkom, gezellig alleen of samen met je kind komen klussen. Je kan bijvoorbeeld tijdens de opkomst van je kind even een uurtje meehelpen. Maar ken je nog handige mensen die het leuk vinden om mee te helpen, dan zijn deze ook van harte welkom!
Kun je niet op de zaterdag 16 maart, dan kunnen we je hulp goed gebruiken in het weekend ervoor of erna omdat het sanitair opknappen niet in 1 dag lukt.

Opgeven kan via de onderstaande link of door een mail te sturen naar het onderstaande mailadres. Let op! Graag bij de goede klus aanmelden, de andere scouting groep doet ook mee. Titel is opknappen sanitair.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
https://www.nldoet.nl/klus/opknappen-sanitair-scouting-st-george#block-projectsubscribe

Poiesz Sponsor Actie 2019

Vandaag start de Poiesz Jeugd Sponsor Actie, de scouts doen al jaren mee aan deze actie. Het levert ze namelijk een goed zakcentje op voor hun zomerkamp in Engeland. Dus dat wordt proberen om zoveel mogelijk boodschappen bij de Poiesz te doen. Want bij elke 10 euro aan boodschappen krijg je 1 Sponsormunt. In elke Poiesz hangen 8 buizen waarin je de munten kan gooien. Onze St.George buis hangt in Baggelhuizen (Het Sticht) daar kan je ze dan meteen ingooien. Als je je boodschappen in een andere Poiesz doet, kan je ons ook steunen. Want de munten kan je ook in het Scouting gebouw inleveren, daar staat namelijk ook een buis waar je ze in kan doen. Dan leveren wij ze in bij "onze" Poiesz. Helpen jullie ons mee? Delen wordt gewaardeerd!

Poiesz 2019

Stanley Stekker opkomst

De bevers helpen deze week Stanley Stekker, eerst hebben ze een quiz gedaan om alles over Stanley te weten te komen en daarna hielpen ze hem met het bouwen van eigen mooiste kunstwerkenDe bevers helpen deze week Stanley Stekker, eerst hebben ze een quiz gedaan om alles over Stanley te weten te komen en daarna hielpen ze hem met het bouwen van eigen mooiste kunstwerken..

Bevers Stanley 1 Bevers Stanley 2