JOTA toren 2018

Ook dit jaar hebben we samen met de zwervers weer een JOTA/JOTI georganiseerd. Daarbij hoort natuurlijk ook een toren, dit jaar was het ontwerp de grote uitdaging en dan vooral de manier waarop deze omhoog ging.

 

Poiesz Actie Scouts

De Poiesz Jeugd Sponsor Actie is weer begonnen! De Scouts doen er weer aan mee. De actie houdt in dat je bij elke 10 euro aan boodschappen een sponsormunt ontvangt. Het is de bedoeling dat u die munt in onze St. George buis doet. Onze St. George buis hangt in Poiesz in het Sticht. Mocht je bij een andere Poiesz je boodschappen doen, dan kan je je munten inleveren in het gebouw. In het scoutinggebouw hangt een blauwe beker aan het prikbord, waar je hem in kan doen. De actie loopt nog tot en met 8 april. We hopen dat jullie allemaal mee doen!Stel je voor dat je ook op een andere manier wilt helpen kan dat ook. Je kan ook door op de link te klikken. Zo stem je online op scouting St.George.

Poiesz2018

Jota toren bouwen

De afgelopen weekenden hebben stamleden en de explorers samen geknoopt aan de JOTA toren. Het ultime moment tot nu toe is het hijsen, een timelaps hiervan is hieronder te zien.

"Jotatoren-update 10#: hij staat🙌🏻!! We zijn trots!! Maar zijn er nog niet...volgende stap is om de antennes vast te maken in de kleine 3poot (van 6m) en die omhoog te hijsen dmv katrollen en hijslijnen🤙🏻!! Voor die die benieuwd is of hij hoger is dan vorig jaar?!?!...JA"